torsdag 5. september 2013

«Skål for livet!» i Ryfylke


«Skål for livet!» på turné i Ryfylke i uke 37

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik framfører den musikalske kabareten «Skål for livet!» med egne og andres viser i Ryfylke til uka. Blant stedene som får besøk er Forsand, Rennesøy, Finnøy, Jørpeland, Tau, Sauda og Sand.

Solberg og Ohrvik har solid TV-erfaring (blant annet fra NRK1) de har produsert flere forestillinger, og gitt ut en lang rekke CD'er. Veslemøy Solberg er sanger og tekstforfatter, og ble av Buskerud Fylkeskommune utnevnt til Fylkeskunstner i Buskerud i 2011. Sven Ohrvik er pianist, komponist, arrangør og produsent, og har jobbet med de fleste i norsk musikkliv – blant annet mange år som fast pianist for Ole Paus.

Her er turnélisten:

Mandag 9. september: Forsand aktivitetssenter kl. 11.00.
Tirsdag 10. september: Rennesøy bibliotek kl. 11.00.
Tirsdag 10. september: Finnøy sjukeheim kl. 14.00.
Onsdag 11. september: Jonsokberget dagsenter på Jørpeland kl. 10.00.
Onsdag 11. september: Tautunet kl. 13.00.
Torsdag 12. september: Åbøtunet i Sauda kl. 10.00.
Torsdag 13. september: Høllandstunet i Sauda kl. 12.00.

Det blir også konserter i Sand, torsdag ettermiddag og fredag den 14. på dagtid. 

Turneen blir arrangert i samarbeid med kulturkontorene i Finnøy og i Suldal.
Vi gleder oss :-)

Les mer i vedlagt informasjonsskriv.

Nordicae 

:-)

----

Skål for livet!

En humoristisk, meningsfull og inspirerende musikalsk kabaret!

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har fått strålende kritikker for sin visekunst og musikalitet, både for tekstene, musikken og fremføringen. Nå feirer de 20-årsjubileum med kabareten «Skål for livet!» – en forestilling med lun humor, gode og inspirerende historier – og ikke minst: flott musikk! 
Veslemøy og Sven er blant artistene som er aller mest brukt i forbindelse med turneer for kommuner og Folkeakademier i Norge, og tilbakemeldingen er alltid den samme: «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skaper fantastisk god stemning og kommuniserer så godt med publikum – i kombinasjon med morsomme og meningsfulle tekster, og flott musikk. Derfor blir det så bra!» 
Forestillingene tilpasses tid og sted, og passer like godt på små og store scener, fra kulturhus og trivselssentre, til eventobber for næringslivet.
Veslemøy Solberg er artist og tekstforfatter på heltid. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har nordisk hovedfag i språk og litteratur fra Universitetet i Oslo. Hun har mottatt flere priser og høstet stor anerkjennelse for visene sine. I 2007 ble Veslemøy sammen med Felix Johansen nominert til Spellemannprisen for albumet Eventyret om Hanna, og i 2011 ble hun utnevnt til Fylkeskunstner i Buskerud.

Sven Ohrvik er pianist, komponist, arrangør og produsent. Han har vært musikalsk leder for en lang rekke store konsert- og TV-produksjoner, fikk Statens stipend for komponister i 2006, og har jobbet med de fleste i norsk musikkliv, blant annet mange år som fast pianist for Ole Paus.

Veslemøy og Sven har solid TV-, radio- konsert- og revyerfaring, og har tidligere gitt ut en rekke CD’er med egne og andres tekster og musikk. De var i en årrekke musikalsk og redaksjonelt ansvarlige for en TV-serie på NRK1, som på det meste hadde over én million seere, («Antikviteter & Snurrepiperier».)


Veslemøy Solberg ga nylig ut jubileums-CD'en «En sang til deg» med 20 utvalgte låter fra karrieren! CD'en har fått flotte kritikker.


Vennlig hilsen
Veslemøy Solberg :-)
Mobiltelefon: 93 00 27 68Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar