lørdag 4. oktober 2014

Alle er mer enn det du ser

Den 10. oktober – på Verdensdagen for psykisk helse – lanserer Kirkens Bymisjon boka «Alle er mer enn det du ser» på Z-forlag. Boken er skrevet av Karianne Braathen og Hans Arne Odde, bildene er tatt av Torbjørn Tandberg, og jeg er så heldig å få være et av intervjuobjektene.

Sammen med direktør i NAV Elisabeth Holen, langrennsstjerne Vibeke Skofterud, programleder Selda Ekiz, grafisk designer Finn Møller, bilforhandler Wenche Albjerk, påtroppende biskop Per Arne Dahl, næringslivsleder Ole Fevang, daglig leder Robert Mederud, gründer Terje Stykket, entrepenør Rune Isachsen og bryggerieeer Terje Aass fikk jeg utfordringen å fortelle om en motbakke i livet som har preget meg, på godt og vondt. Samtalen jeg hadde med Hans Arne Odde ble meningsfull og fin, og jeg er veldig fornøyd med måten min historie blir fremstilt på i boken.

For meg handler det mye om angst, om sårbarhet, om å gå på trynet og reise seg igjen – og om mot: om å være redd, men modig. Mange situasjoner i livet mitt har vært og er krevende, men jeg har kommet og kommer meg gjennom dem. Jeg gir aldri opp!

Hvis du vil være med på lansering og frokostmøte, kan du melde deg på til Drammen Næringslivsforening: http://www.dnf.no/medlem/aktivitetsregistrering/0/697/0/0
Arrangementet foregår i Børsen i Drammen fra kl. 08.00 til kl. 10.00 fredag 10. oktober.

Møt daglig leder i Toyota Funnemark Kongsberg/Hokksund Robert Mederud og biskop i Tunsberg, Per Arne Dahl, i samtale med Hans Arne Odde. Samtalen vil dreie seg om å vise sårbarhet og åpenhet – og hvordan man kan komme seg videre når livet blir krevende.

Ha en flott dag fra
Veslemøy :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar