onsdag 23. mars 2011

Bestilling av unik Drammens-CD (dobbelt-CD)

Forhåndsbestilling av dobbelt-CD i jubileumsåret 2011: DRAMMENS HJERTE

«Drammens hjerte» er et unikt CD-prosjekt, der en rekke kjente artister og musikere framfører gamle og nye Drammensviser. Det blir både gjenhør med gamle favoritter og innspillinger av sanger som aldri tidligere har vært spilt inn på plate.

CD-prosjektet er et stort økonomisk løft for oss, og for å vite hvor mange eksemplarer vi skal trykke opp, er vi avhengige av forhåndsbestillinger.

Dere kan lese mer om prosjektet i vedlagte pdf-fil. Vårt mål er at CD'en skal favne bredt og bli et kulturprodukt drammenserne kan bli stolte av.

Pris for dobbelt-CD og fyldig booklet med tekster og historier om visene er kr. 200,-

FOR BEDRIFTER:
Ved bestilling av 10 stk. CD'er eller flere får man navnet trykt i CD'ens booklet, (Tabula Gratulatoria). CD'ene må forhåndsbetales i mai, og blir fritt tilsendt i juni.
Prisen pr. CD er altså kr. 200 inkl. mva. og frakt.

FOR ENKELTPERSONER:
Ved bestilling av én stk. CD eller flere får man navnet trykt i CD'ens booklet, (Tabula Gratulatoria).
CD'ene må forhåndsbetales i mai til en pris av kr. 200,- pr. stk. + porto/eksp. Ved bestilling av 10 CD'er eller flere får man dem fritt tilsendt.

Send bestilling ved å svare på mail til veslesol@nordicae.com
Du kan også sende melding til meg på Facebook

Et eventuelt overskudd av salget vil gå til Kirkens Bymisjon, avdeling Drammen.

Vennlig hilsen
Veslemøy Solberg :-)

PS: Det blir lanseringskonsert med Veslemøy Solberg, Sven Ohrvik, Yngve Kristiansen, Jan-Henrik Kulberg, Oddrun Hyttedalen, Geir Kristian Breivik og Bernt Roar Baade onsdag 15. juni kl. 19.00 i Fjell kirke. Foredrag om Drammens historie ved Jo Sellæg.

Forhåndsbestilling av billetter: billetter@fjellkirke.no

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg blir lykkelig når jeg "kommer over" en skribent- eller tekstforfatterblogg!!! Og her har jeg definitivt kommet over en slik!! Jeg følger deg videre! :)

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett